Led mintonkeun Leyuran

Pausahaan kami mangrupikeun panyadia solusi proyék layar tampilan LED global. Kami geus fokus kana indoor na outdoor pinuh warna dipingpin mintonkeun.

Kami salawasna komitmen ka nyadiakeun hardware jeung software kualitas luhur, alus teuing pre-jualan jeung layanan sanggeus-jualan jeung win-win gawé babarengan pikeun sakabéh konsumén.

PRODUK KAMI

Kalayan puluhan garis produksi kami, kami gaduh kamampuan manufaktur anu kuat pisan sareng ngadukung kustomisasi hiji-off sareng produksi tumpak alit. Kami bangga janten produsén pilihan pikeun rupa-rupa tampilan LED kompléks atanapi tampilan LED anu éstétis pisan.

Runtuyan layar Rental

  • Hampang jeung ipis, dissipation panas-gancang
  • Ringan, gampang dibongkar

Runtuyan layar maneuh

  • Rojongan ngaropéa sagala ukuran, jahitan seamless
  • sambungan internal basajan tur instalasi gampang

runtuyan layar UHD

  • Nepi ka 4K, 8K resolusi ultra luhur
  • Laju refresh ultra luhur sareng skala abu

Runtuyan layar transparan

  • Perméabilitas saluhur 85%
  • Ultra-ringan 7kg/sqm, ultra-ipis 3.5mm

Runtuyan layar lanté

  • sensing interaktif gancang jeung akurasi tinggi
  • Waterproof, 2T beban tinggi bearing

runtuyan layar kreatif

  • Ngarojong jasa desain kapang
  • Ngembangkeun produk langkung kreatif
Virtual VR shot tina tampilan LED ngagunakeun adegan

Sesuaikeun layar anjeun sorangan

Urang ngajamin kualitas konsisten pikeun pamakéan tungtung, ku gawé bareng jeung rébuan konsumén nagara béda.

 

- 10+ taun pangalaman manufaktur

- Tanda kutip instan pikeun 1 méter pasagi

- Pangiriman panggancangna dina 24 jam kerja

perkenalan perusahaan

Urang bakti kana ngembangkeun, manufaktur sarta pamasaran Indoor & outdoor produk tampilan LED. Perusahaan kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina nyayogikeun tampilan anu dipimpin kalayan reputasi anu saé di bumi sareng di luar negeri. Urang taat kana prinsip "efisien & integritas tinggi", mastikeun dituturkeun ku sarat tina ISO9001: 2015 sistem kualitas, sarta keukeuh maturan konsumén kalawan kualitas alus teuing, harga lumrah, layanan ikhlas tur rojongan teknis gancang. Produk urang ogé diékspor ka leuwih 70 nagara, ngawengku Asia, Wétan Tengah, Amerika, Eropa jeung Afrika. 

OEM Jeung ODM Service

Kami bakal gaduh manajer proyék khusus pikeun ngartos kabutuhan anjeun sareng ngalaksanakeun evaluasi proyék komprehensif, masihan rencana sareng naséhat anu pangsaéna, ngahémat waktos sareng tanaga anjeun, sareng nyayogikeun anjeun sauntuyan jasa anu lengkep.

Prosés pamariksaan

Sadaya produk bakal dipariksa sacara saksama ku tilu inspektur kualitas, kontrol kualitas anu ketat, dijamin ngahontal waktos uji sepuh 72 jam sareng langkung luhur.

sertipikasi

Sistim manajemen kualitas urang ISO9001: 2015 Certified, sarta certifications tambahan bisa disadiakeun: CE, FCC, ROHS.

Ngabalikeun duit na Reorders

Upami produk kami henteu diproduksi pikeun spésifikasi kontrak, kami bakal nyusun ulang pikeun anjeun gratis, atanapi nyayogikeun ngabalikeun duit pinuh. Kusabab sadaya tampilan anu produk ngaropéa, euweuh alesan pikeun balik teu ditarima.

Sanggeus-jualan jasa

Urang bakal nyadiakeun konsumén jeung gambar instalasi struktur CAD sadaya produk ngaropéa, ngalatih pamakéan software kontrol, sarta mantuan konsumén pikeun ngalengkepan pamasangan layar tampilan na debugging terminal.

Palayanan gratis jarak jauh online

Pikeun kasalahan saderhana anu umum: pituduh téknis jauh anu disayogikeun ku alat olahtalatah instan sapertos telepon, email, parangkat lunak jauh, sareng sajabana, pikeun ngabantosan masalah nalika ngagunakeun alat.

Upami Anjeun Siap Meunangkeun Tembok Pidéo LED, Kami Rek Nguping Ti Anjeun!

Mitra Kerjasama

Kami sareng masing-masing produsén kontrol layar tampilan LED ageung pikeun ngadegkeun hubungan kerjasama anu hadé

bacaan dianjurkeun