saméméhna
Teras

tanaga ahli kaunggulan

mintonkeun LED indoor & outdoor runtuyan LED

Perusahaan manufaktur rékayasa tampilan full-warna LED utama, tampilan LED séri jero ruangan, tampilan LED séri luar, tampilan séri panggung séri LED, tampilan LED Transparan

tampilan transparan LED

ULIKAN LED

LED vs tampilan LCD

Tampilan LED sareng LCD mangrupikeun dua téknologi pancaran cahaya anu béda pisan. Urut mangrupakeun dioda light-emitting nu emits lampu, jeung

Maca deui "
Pabrik produksi tampilan LED

Naha Milih HOLA-LED Salaku Supplier Layar LED Anjeun

Pimpinan Industri

Kami diadegkeun dina taun 2009, kami mangrupikeun pabrik profésional pikeun tampilan anu dipimpin di jero ruangan sareng luar

Harga affordable

Kami gaduh sajumlah ageung solusi tampilan LED pikeun nyocogkeun unggal anggaran sareng kabutuhan bisnis.

Quality premium

Layar LED anu dipimpin Hola parantos suksés diékspor ka langkung ti 162 Nagara

Solusi kualitas

Kasenangan anu dipimpin Hola nyaéta janten inovatif sareng saé dina nyayogikeun anjeun solusi layar LED

Ulasan sareng Eupan Balik Pelanggan Kami

"Anjeun mangrupikeun produsén tampilan LED pangsaéna sareng lanceukna. Abdi leres-leres kagum nalika nganjang ka pabrik Cina anjeun, téknologi top-notch anjeun, mesin produksi canggih anjeun, tampilan LED anjeun anu luar biasa, sareng silaturahmi anu paling saé anu kuring kantos tepang. Hatur nuhun kakang, abdi naroskeun ka rerencangan abdi oge kanggo ngagaleuh ka anjeun.”
Sophie Grant
"Kuring resep pisan damel sareng perusahaan anjeun. Anjeun gancang pisan kutipan kuring sareng ngadukung sadaya gambar sareng lambaran téknis pikeun kéngingkeun proyék layar LED kuring. Nalika kuring ngalakukeun pamasangan, insinyur anjeun ngabantosan pisan. Abdi resep jasa super anjeun!”
James Stinger
"Bisnis iklan tampilan LED kuring ngadamel pertumbuhan taunan 264% dina 8 taun katukang. Pintonan LED kualitas luhur anjeun ngajantenkeun kuring artos tanpa nyeri sirah. Tambih Deui, harga lumrah Anjeun ngajadikeun kuring leuwih gampang pikeun ngawangun deui iklan tampilan LED. Alhamdulillah, urang gawé bareng.”
Amy Winter

Mangga nelepon kami:

+ 86 13553831871

Naha anjeun hoyong inpormasi langkung seueur? Hubungi kami ayeuna, kami gaduh pangalaman, visi sareng wawasan anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun, ngatur sareng ngalaksanakeun solusi layar LED pangsaéna anjeun.