I mëparshëm
Tjetër

Profesional Përsosmëri

ekrane LED të brendshme dhe seri LED të jashtme

Prodhimi inxhinierik i ekranit kryesor LED me ngjyra të plota të kompanisë, ekrani LED i serisë së brendshme, ekrani LED i serisë së jashtme, ekrani LED i serisë me qira të skenës, Ekrani transparent LED

Ekran LED transparent

STUDIM LED

Fabrika e prodhimit të ekraneve LED

Pse të zgjidhni HOLA-LED si furnizuesin tuaj të ekranit LED

Drejtuesi i industrisë

Ne e themeluam në vitin 2009, ne jemi një prodhim profesional i ekranit LED të brendshëm dhe të jashtëm

Çmim i përballueshëm

Ne kemi një gamë të madhe zgjidhjesh të ekranit LED që i përshtaten çdo buxheti dhe nevoje biznesi.

Quality Premium

Ekranet LED të udhëhequr nga Hola janë eksportuar me sukses në mbi 162 vende

Zgjidhje cilësore

Kënaqësia e udhëhequr nga Hola është të jesh inovativ dhe i shkëlqyer në ofrimin e zgjidhjeve të ekranit LED

Shqyrtimet dhe komentet tona të klientëve

“Ju jeni prodhuesi dhe vëllai im më i mirë i ekraneve LED. Më lanë shumë përshtypje kur vizitova fabrikën tuaj në Kinë, teknologjinë tuaj të nivelit të lartë, makinën tuaj të avancuar të prodhimit, ekranin tuaj të mahnitshëm LED dhe mikpritjen tuaj më të mirë që kam takuar ndonjëherë. Faleminderit vëlla, i kërkova shokut tim që të blejë edhe nga ju.”
Sophie Grant
“Më pëlqen shumë puna me kompaninë tuaj. Ju djema jeni kaq të shpejtë, më citoni dhe mbështesni të gjitha vizatimet dhe fletën teknike për të fituar projektin tim të ekranit LED. Kur bëj instalimin, inxhinieri juaj është kaq i dobishëm. Më pëlqen super shërbimi juaj!”
James Stinger
“Biznesi im i reklamave me ekran LED ka pasur një rritje vjetore prej 264% në 8 vitet e fundit. Ekrani juaj LED me cilësi të lartë më bën para pa asnjë dhimbje koke. Plus, çmimi juaj i arsyeshëm më bën më të lehtë të ndërtoj më shumë ekran LED reklamues. Faleminderit Zotit, ne po punojmë së bashku.”
Amy Winter

Ju lutemi na telefononi:

+ 86 13553831871

Dëshironi më shumë informacion? Na kontaktoni sot, ne kemi përvojën, vizionin dhe njohuritë e nevojshme për të krijuar, menaxhuar dhe zbatuar zgjidhjen tuaj më të mirë të ekranit LED.