Sadurunge
Sabanjure

Professional Keunggulan

tampilan LED njero ruangan & LED seri ruangan

Manufaktur teknik tampilan penuh warna LED utama perusahaan, tampilan LED seri njero ruangan, tampilan LED seri ruangan, tampilan LED seri sewa panggung, tampilan LED Transparan

Tampilan LED transparan

Sinau LED

Pabrik produksi tampilan LED

Napa Pilih HOLA-LED Minangka Supplier Layar LED Panjenengan

Pimpinan Industri

Kita didegaké ing taun 2009, kita minangka pabrikan profesional tampilan led njero ruangan lan ruangan

Harga Terjangkau

Kita duwe macem-macem solusi tampilan LED sing cocog karo saben anggaran lan kabutuhan bisnis.

Premium Quality

Layar LED sing dipimpin Hola wis sukses diekspor menyang luwih saka 162 Negara

Solusi kualitas

Kesenengan sing dipimpin Hola dadi inovatif lan apik banget kanggo nyedhiyakake solusi layar LED

Ulasan lan Umpan Balik Pelanggan

"Sampeyan produsen layar LED paling apik lan sedulurku. Aku kesengsem tenan nalika ngunjungi pabrik China, teknologi paling dhuwur sampeyan, mesin produksi sing canggih, tampilan LED sing apik tenan, lan keramahan sing paling apik sing daktemoni. Nuwun sewu cak, kula nyuwun kanca kula ugi tumbas.”
Sophie Grant
"Aku seneng banget kerja karo perusahaan sampeyan. Sampeyan cepet banget ngutip aku lan ndhukung kabeh gambar lan lembar teknis kanggo menang proyek layar LED. Nalika aku nindakake instalasi, insinyur sampeyan mbiyantu banget. Aku seneng layanan super sampeyan!”
James Stinger
"Bisnis iklan tampilan LED saya nggawe pertumbuhan taunan 264% sajrone 8 taun kepungkur. Tampilan LED kualitas sampeyan nggawe dhuwit tanpa sirah. Kajaba iku, rega cukup sampeyan nggawe aku luwih gampang mbangun tampilan LED pariwara. Alhamdulillah, kita kerja sama.”
Amy Winter

Hubungi kita:

+ 86 13553831871

Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap? Hubungi kita dina iki, kita duwe pengalaman, sesanti lan wawasan sing dibutuhake kanggo nggawe, ngatur lan ngetrapake solusi layar LED sing paling apik.