Solusi Tampilan Led

Perusahaan kita minangka pemasok solusi proyek layar tampilan LED global. Kita wis fokus ing njero ruangan lan ruangan tampilan warna lengkap.

Kita tansah setya nyedhiyakake hardware lan piranti lunak sing berkualitas, layanan pra-sales lan sawise-sales sing apik lan kerjasama win-win kanggo kabeh pelanggan.

PRODUK KAMI

Kanthi puluhan garis produksi, kita duwe kemampuan manufaktur sing kuwat lan ndhukung kustomisasi siji-sijine lan produksi batch cilik. Kita bangga dadi produsen pilihan kanggo macem-macem tampilan LED kompleks utawa tampilan LED sing estetis banget.

Seri Rental Layar

  • Cahya lan tipis, boros panas-cepet
  • Enteng, disassemble gampang

Seri layar tetep

  • Dhukungan ngatur ukuran apa wae, jahitan sing mulus
  • Sambungan internal prasaja lan instalasi gampang

Seri layar UHD

  • Nganti 4K, 8K resolusi dhuwur banget
  • Tingkat refresh ultra-dhuwur lan skala abu-abu

Seri Layar Transparan

  • Permeabilitas nganti 85%
  • Ultra-ringan 7kg/sqm, ultra-tipis 3.5mm

Seri Floor Screen

  • sensing interaktif cepet lan akurasi dhuwur
  • Anti banyu, bantalan beban dhuwur 2T

Seri layar Creative

  • Dhukungan layanan desain cetakan
  • Ngembangake produk sing luwih kreatif
Virtual VR dijupuk saka tampilan LED nggunakake pemandangan

Ngatur layar dhewe

Kita njamin kualitas sing konsisten kanggo panggunaan pungkasan, kanthi kemitraan karo ewu pelanggan negara sing beda-beda.

 

- 10+ taun pengalaman manufaktur

- Kutipan cepet kanggo 1 meter persegi

- Pangiriman paling cepet sajrone 24 jam kerja

pitepangan perusahaan

We devate kanggo ngembangaken, Manufaktur lan marketing Indoor & outdoor produk tampilan LED. Perusahaan kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing nyedhiyakake tampilan sing dipimpin kanthi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Kita netepi prinsip "efisien & integritas dhuwur", kanthi ketat miturut syarat ISO9001: 2015 sistem kualitas, lan meksa nawakake pelanggan kanthi kualitas sing apik, rega sing cukup, layanan sing tulus lan dhukungan teknis sing cepet. Produk kita uga diekspor menyang luwih saka 70 negara, kalebu Asia, Timur Tengah, Amerika, Eropa lan Afrika. 

Layanan OEM lan ODM

Kita bakal duwe manajer proyek sing darmabakti kanggo ngerti kabutuhan sampeyan lan nganakake evaluasi proyek sing lengkap, menehi rencana lan saran sing paling apik, ngirit wektu lan tenaga luwih akeh, lan nyedhiyakake layanan siji-mandeg lengkap.

Proses pamriksa

Kabeh produk bakal dipriksa kanthi teliti dening telung inspektur kualitas, kontrol kualitas sing ketat, dijamin tekan wektu test tuwa 72 jam lan ndhuwur.

Certification

Sistem manajemen kualitas kita wis disertifikasi ISO9001: 2015, lan sertifikasi tambahan bisa diwenehake: CE, FCC, ROHS.

Mbalekaken lan Reorders

Yen produk kita ora diprodhuksi miturut spesifikasi kontrak, kita bakal ngatur maneh kanggo sampeyan kanthi gratis, utawa menehi mbalekaken lengkap. Amarga kabeh tampilan minangka produk sing disesuaikan, ora ana alesan kanggo bali ora ditampa.

Layanan sawise-sales

Kita bakal nyedhiyani pelanggan karo gambar instalasi struktur CAD kabeh produk selaras, olahraga nggunakake piranti lunak kontrol, lan bantuan pelanggan kanggo ngrampungake instalasi layar tampilan lan terminal debugging.

Layanan remote online gratis

Kanggo kesalahan prasaja sing umum: pandhuan teknis remot sing diwenehake dening piranti olahpesen cepet kayata telpon, email, piranti lunak remot, lan sapiturute, kanggo mbantu ngatasi masalah nalika nggunakake peralatan.

Yen Sampeyan Siap Njaluk Tembok Video LED, Kita Bakal Seneng Krungu Saka Sampeyan!

Mitra Kerjasama

Kita lan saben manufaktur layar tampilan LED amba kanggo netepake hubungan apik kerjasama

dianjurake maca